Elbilstips

Här hittar ni våra egna artiklar med nyheter och tips om ägande av elbilar och elbilsladdning.

Artiklar om elbilar och laddning

8 jun, 2022

I och med den snabbt ökade andelen elbilar i Sverige, ökar även behovet av laddplatser i anknytning till sina hem, och då i vissa fall samfälligheter. För att installera laddstolpar i samfällighet är det några punkter som du behöver ha koll på.

18 mar, 2022

Det pratas mycket om hur det kommer bli en utmaning att ladda alla elbilar för elnätet. Dock så glömmer man ofta bort dom smarta tekniska lösningar som finns för att detta inte ska bli ett bekymmer.

16 mar, 2022

Denna fråga ställs ofta i samband med att styrelsen börjar undersöka möjligheten att skaffa laddboxar till sina medlemmar. Att höja huvudsäkringen medför inte sällan en mycket högre årsavgift på den tariff som elnätsägaren tar ut.

25 jan, 2022

Funderar du på att byta till elbil? Då vill du såklart veta vad det kostar att ladda elbilen samt hur mycket det kommer att kosta att köra den. I denna guide ska vi gå igenom dom faktorer som påverkar priset mest samt hur du ska tänka för att ladda så billigt som möjligt.

17 jun, 2021

Genom ett proffsigt bemötande och möjligheten att tillhandahålla allt från projektering till debitering fick Opigo ta över driften samt nyinstallationer på Bredden handelsplats.