fbpx

Vi vill blir er samarbetspartner

Elektriker / installatör

Opigo har inga egna elektriker utan använder oss av samarbetspartner för att genomföra installationer. Som elektrikerfirma / installatör kan du ihop med Opigo erbjuda kompletta elbilsladdningslösningar till dina kunder.

Fastighetsförvaltare

Frågar era kunder efter elbilsladdning. Vi kan blir er partner och erbjuda bekymmersfri elbilsladdning till era fastigheter/hyresgäster. Vi kan bland annat erbjuda automatiska kopplingar till ert fastighetssystem för att få med förbrukning på hyresavin.

Laddoperatör / Elbolag

Erbjuder ni elbilsladdning idag men behöver en oberoende tjänst. Opigo Cloud har idag stöd för de största tillverkarna i Sverige och med oss kan ni erbjuda bekymmersfri elbilsladdning med egen branding.

EVcore är den ultimata tjänsten och plattformen för bekymmersfri elbilsladdning. Vi har en strävan efter att hela tiden utveckla oss själva och vår produkt för att vara i framkant på utveckling inom laddinfrastruktur. Vi erbjuder egenutvecklad mjukvara,

tjänster och betallösningar och samarbetar med ledande tillverkare, återförsäljare och operatörer som verkar på den svenska marknaden för elbilsladdning.

Letar du efter ett grönt alternativ?

Kontakta oss idag så hjälper vi er med hela ert laddprojekt, från start till mål!