Laddstolpar för fastighetsägare

Investera i bekymmersfri elbilsladdning för dina hyresgäster med Opigos skräddarsydda helhetslösning.

Möt en Opigo-rådgivare och få svar på era frågor

Vi tar gärna ett samtal med dig och berättar mer om projektet.

header_laddstationer_2

Bli en fastighetsägare i framkant

Antalet elbilar i Sverige fortsätter att öka och det är nu nästintill ett måste som fastighetsägare att kunna erbjuda era hyresgäster möjlighet till elbilsladdning. Genom att installera smarta och effektiva laddstationer vid fastigheten tar ni ett steg mot ett fossilfritt samhälle samtidigt som ni gör fastigheten attraktiv för nya hyresgäster.

Möjligheten till att ladda sin elbil kan idag vara helt avgörande för hyresgäster som letar efter nytt boende. Fastighetsägare som erbjuder sina hyresgäster laddningsmöjligheter ligger därför i framkant och har en stark miljöprofil.

50% i bidrag för laddstolpar som fastighetsägare

För att främja utbyggnaden av laddstationer i landet och ta ytterligare steg mot att nå de viktiga klimatmålen kan fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och organisationer få ett statlig bidrag från Naturvårdsverket som kallas för Ladda Bilen Bidraget. Investerar ni som fastighetsägare i laddboxar, laddstolpar eller laddstationer får ni 50 % av investeringskostnaden i bidrag, dock högst 15 000 kronor per laddpunkt.

företag elbilsladdning

En komplett helhetslösning för fastighetsägare

När du som fastighetsägare vill installera laddstolpar, laddboxar eller laddstationer erbjuder vi på Opigo en skräddarsydd helhetslösning där vi tar hand om allt från start till mål. Detta inkluderar bland annat projektering, installation, driftsättning och service.

Vi samarbetar med certifierade partnerinstallatörer över hela landet som är godkända av elsäkerhetsverket och har en gedigen erfarenhet av elbilsladdning för att ni ska kunna känna er helt trygga med att installationen sker säkert.

Varför installera laddstationer som fastighetsägare?

Hur ni som fastighetsägare kommer igång

Undersök intresset hos era hyresgäster

Hur många av era hyresgäster har elbil eller har tänkt skaffa?

Vem äger marken?

Äger ni som fastighetsägare marken kan laddstationer installeras direkt. Är det någon annan som är markägare behöver ni först göra en överenskommelse med dessa om vem som kommer äga laddstationerna.

Boka ett kostnadsfritt platsbesök

Vi kommer ut till er fastighet och går tillsammans med er igenom vilka förutsättningar och möjligheter som finns för laddstationer, laddboxar och laddstolpar. 

Offert

Vi skickar ut en offert till er som inkluderar val av laddstation, investeringskostnad, driftsättning och ibland även markarbeten om det finns behov av detta.

Sök Ladda Bilen Bidrag

Ansök om Ladda Bilen Bidraget hos naturvårdsverket för att få tillbaka 50 % av er investeringskostnad. Vi kan självklart hjälpa er med er ansökan!

Enkel användning med appen EVcore

Med appen EVcore kan är det enkelt för era hyresgäster att ladda bilen. Vi tar hand om hela driften av era laddbilsstationer och debiterar varje hyresgäst som laddar bilen för sina utnyttjade kilowattimmar.

Bidra till ett fossilfritt samhälle år 2030

Opigo är en av Sveriges ledande laddoperatörer och vi arbetar aktivt för att bidra till att nå EU:s klimatmål. Målet är att Sverige inte ska ha några nettoutsläpp av växthusgaser till atmosfären år 2045. Det första etappmålet är att utsläppen ska vara 63% lägre till år 2030 i jämförelse med 1990.

Antal laddbara bilar i Sverige

Investeringskalkylatorn

Räkna ut den månatliga kostnaden för användarna

Total investeringskostnad

kr
kr
kr
kr
kr

Månadskostnad per plats

kr
kr
kr
kr
kr
kr

Skicka en intresseanmälan

Kontakta oss idag så hjälper vi er med hela ert laddprojekt, från start till mål!