Laddstolpar för Företag

Vi på Opigo hjälper dig och ditt företag att installera marknadens smartaste laddstolpar, laddstationer och laddboxar.

Just nu

Just nu får ni som företag 50% av den totala investeringskostnaden i bidrag via Ladda Bilen Bidraget

Att välja elbil eller laddhybrid som tjänstebil blir allt populärare tack vare de subventioner och miljömässiga fördelar det medför. Med en kraftigt ökande mängd elbilar behövs möjlighet till laddning, inte bara ut med vägarna utan även på företagsparkeringar. Att erbjuda sina kunder och anställda laddstolpar för elbilsladdning är en bra service och det visar att företaget lägger stort vikt vid miljöarbete och hållbarhet.

Vad våra kunder säger

HSB utökar samarbetet med Opigo

Ett helhetskoncept som förvaltare av bostadsrättsföreningar kunde koppla upp sig mot var det som ledde bland annat HSB Stockholm, Östergötland och Mälardalarna till Opigo. Efter det samarbetet har ytterligare regionkontor valt att samarbeta med Opigo och fler ska det bli.

Vill ert företag erbjuda laddstolpar för elbilsladdning?

Med mångårig erfarenhet i branschen tar vi gärna hand om hela projektet åt er för att ni ska kunna fokusera på det ni är bäst på. När ni lämnar över ansvaret till oss på Opigo garanterar vi er en nära och personlig kontakt för att ni ska känna er trygga i ert val av leverantör.

Låt oss börja med ett kostnadsfritt platsbesök tillsammans med någon i vårt kunniga team. Vid besöket tittar vi på era förutsättningar och kommer fram till en lösning som passar just er.

Framtidssäkra ditt företag

Fördelar med att installera laddstolpar vid ert företag

Antal laddbara bilar i Sverige

Hur ni som företag kommer igång

nYHET

Enkel användning & betalning i appen!

Med vår tjänst EVcore för bostadsrättsförening och företag kan ni enkelt erbjuda era medlemmar, anställda och besökare laddmöjlighet. Varje elbilsägare debiteras direkt för sina laddade kilowattimmar (kWh), helt utan administration.

Vår kompletta helhetslösning elbilsladdning hos företag

1.

Smarta laddstolpar

Vi samarbetar med de ledande leverantörerna av EU-godkända laddstolpar och kan därmed leverera smarta laddstolpar som matchar era specifika funktionskrav.

Läs mer om våra smarta laddstolpar! 

2.

Smarta tekniska system

Med Opigos lastbalanseringssystem utnyttjar ni all tillgänglig effekt i fastigheten på ett effektivt sätt. Detta innebär att flera elbilar kan laddas samtidigt gentemot traditionell elbilsladdning. Tagg-system (RFID) för aktivering av laddning kan implementeras för att undvika obehöriga från användning.

Läs mer om smarta tekniska system!

3.

Installation och driftsättning

Vi på Opigo samarbetar med certifierade partnerinstallatörer över hela landet vilket garanterar er en trygg och säker installation. Fråga oss gärna vilka vi samarbetar med i just Er stad!

4.

EVcore, drift och betaltjänst

Med EVcore får ni alltid en rättvis debitering av den förbrukade elen. Föreningen har inga dolda eller löpande avgifter och tjänsten är dessutom helt administrationsfri.

5.

Utbildning och service

I samband med driftsättningen av era laddstolpar håller vi alltid en enklare utbildning och genomgång av systemet. Avtal om löpande övervakning, teknisk support och service kan tecknas vid färdigställt projekt.

6.

Ladda Bilen Bidraget

Ladda Bilen Bidraget är ett investeringsstöd från Naturvårdsverket där ni som bostadsrättsförening får 50% av den totala investeringskostnaden i bidrag. Ansökan om bidraget kan skickas in före alternativt efter färdigställt projekt och vi på Opigo hjälper er självklart kostnadsfritt med ansökan. Passa på medans bidraget finns kvar!

Investeringskalkylatorn

Räkna ut den månatliga kostnaden för användarna

Total investeringskostnad

kr
kr
kr
kr
kr

Månadskostnad per plats

kr
kr
kr
kr
kr
kr

Skicka en intresseanmälan

Kontakta oss idag så hjälper vi er med hela ert laddprojekt, från start till mål!