Du är här:

Opigo och AutoCharge går samman

Den första januari i år förvärvade Opigo alla aktier i AutoCharge och ägarna i AutoCharge går in som delägare i Opigo.

Uppköpet av AutoCharge innebär att två snabbt växande företag inom elbilsladdning nu tillsammans får en ännu starkare position på marknaden.

Opigo är verksamma i flera städer, bland annat installerar vi laddstolpar i Stockholm.

”Det här är ett steg mot vår ambition att bli den ledande oberoende laddoperatören då vi utmanar marknaden med att kunna erbjuda den mest bekymmerfria tjänsten inom elbilsladdning. Båda bolagens kultur med högt i tak, personlig service och inte minst vikten av att ha roligt på jobbet ger oss en bra plattform för vår fortsatta expansion. Geografiskt täcker nu Opigo större del av landet, med kontor i Stockholm, Norrköping, Enköping och inom kort även Göteborg. Detta öppnar nya möjligheter att teckna avtal med rikstäckande kunder som kräver lokal närvaro.

Samgåendet innebär också en större satsning på vår oberoende tjänsteplattform EVcore som erbjuds marknaden genom partner. Vi ska med EVcore vara det självklara plattformsvalet för aktörer som vill erbjuda bekymmerfri elbilsladdning. En typisk partner för EVcore är energibolag, elektriker, solcellsföretag, laddoperatörer och förvaltare.”

/Magnus Lind

Vilka är Opigo?

Vi är en av Sveriges största oberoende laddoperatör inom elbilsladdning. Vi hjälper våra kunder med hela processen, från projektering och behovsanalys till installation, betaltjänster och övervakning. Våra kunder har alltid en nära personlig kontakt med oss genom hela projektets gång, och våra kunder är främst bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företag och andra samarbetspartners.

Med vår egenutvecklade mjukvara och betaltjänst EVcore är vi med och driver utvecklingen av elbilsladdningen i Sverige. EVcore appen är nedladdningsbar via App Store och Google Play.

Vi är verksamma i hela Sverige och har idag kontor i Stockholm, Norrköping och Enköping. 

Förbered ert företag eller bostadsrättsförening inför framtidens bilar!

Vi på OPIGO installerar marknadens smartaste laddstationer, laddstolpar och laddboxar. Alltid anpassat till era önskemål och förutsättningar.

Läs mer

Dela inlägget

Investeringskalkylatorn

Räkna ut den månatliga kostnaden för användarna

Total investeringskostnad

kr
kr
kr
kr
kr

Månadskostnad per plats

kr
kr
kr
kr
kr
kr

Skicka en intresseanmälan

Kontakta oss idag så hjälper vi er med hela ert laddprojekt, från start till mål!