Du är här:

Opigo påbörjar samarbete med EasyPark!

En av grundpelarna i Opigos verksamhet har alltid varit att det ska vara så enkelt som möjligt för kunderna att upprätta laddstationer. I och med samarbetet med EasyPark stärks den filosofin ytterligare och med tjänsten kan vi nu erbjuda marknadens modernaste laddstationer tillsammans med Sveriges populäraste parkeringsapp – En oslagbar kombo!

Alla som någon gång kört bil har förmodligen sprungit på EasyParks app i samband med att bilen ska parkeras. Med den användarvänliga och snabba tjänsten betalar du för din parkering på bara några sekunder och det gör det enkelt att förstå varför de idag har över 7 000 000 användare i 17 länder runt om i världen.

Samarbetet mellan Opigo och EasyPark kommer förenkla ägandet av elbilar över hela landet. I appen kan man enkelt se vad elbilsladdningen kostar och starta laddstationen snabbt och enkelt på samma sätt som man idag betalar för sin parkering.

Förbered ert företag eller bostadsrättsförening inför framtidens bilar!

Vi på OPIGO installerar marknadens smartaste laddstationer, laddstolpar och laddboxar. Alltid anpassat till era önskemål och förutsättningar.

Läs mer

Dela inlägget

Investeringskalkylatorn

Räkna ut den månatliga kostnaden för användarna

Total investeringskostnad

kr
kr
kr
kr
kr

Månadskostnad per plats

kr
kr
kr
kr
kr
kr

Skicka en intresseanmälan

Kontakta oss idag så hjälper vi er med hela ert laddprojekt, från start till mål!