Du är här:

Över 250 laddstationer installerade

Genom ett proffsigt bemötande och möjligheten att tillhandahålla allt från projektering till debitering fick Opigo ta över driften samt nyinstallationer på Bredden handelsplats.

På affärsområdet Bredden i Upplands Väsby har Opigo tagit över driften av 117 befintliga laddstationer samt nyinstallationer för hyresgästerna i området som fastighetsbolaget Revelop ansvarar för. Opigo skötte allt från projektering, val av hårdvara (laddbox) till driften där underhåll, support och debitering är inkluderat via Opigo Cloud.

Peter Hansen på Revlop säger att samarbetet har flutit på bra och att Opigo har varit smidiga att ha göra med.
”De tar hand om helheten och använder rätt utrustning, den bästa enligt oss”. Genom ett gott samarbete med Revelop har även Opigo fått förtroendet att installera cirka 130 laddstationer runt om i Stockholm på Revelops fastigheter.
Samarbetet fortsätter under året och innan slutet på augusti 2021 så ska Opigo installera ytterligare 40 laddpunkter åt Revelop.

Förbered ert företag eller bostadsrättsförening inför framtidens bilar!

Vi på OPIGO installerar marknadens smartaste laddstationer, laddstolpar och laddboxar. Alltid anpassat till era önskemål och förutsättningar.

Läs mer

Dela inlägget

Investeringskalkylatorn

Räkna ut den månatliga kostnaden för användarna

Total investeringskostnad

kr
kr
kr
kr
kr

Månadskostnad per plats

kr
kr
kr
kr
kr
kr

Skicka en intresseanmälan

Kontakta oss idag så hjälper vi er med hela ert laddprojekt, från start till mål!