Du är här:

Kundansvarig till OPIGOs Göteborgskontor!

Elbilsladdning och laddinfrastrukturen växer i en rasande fart både i Sverige och globalt. Vi på Opigo är med på denna resa och förser
våra framåtsträvande kunder med att etablera laddstationer så att Sveriges laddnätverk kan växa och göra livet enklare för elbilsägare. För att fortsätta den tillväxtresa som nu pågår behöver vi stärka upp teamet med en kundansvarig säljare till vårt framtida kontor i Göteborg.

I din roll som kundansvarig säljare hos Opigo kommer du att erbjudas ett högt tempo, roliga arbetsuppgifter och en möjlighet att påverka såväl din tjänst som framgången i region väst. Vi tror också att du innehar en långsiktig ambition om att ta en ledande roll hos oss då förhoppningen är att du ska vara med och leda OPIGOs kontor i region väst.

För att leverera i tjänsten som kundansvarig kommer du först att erhålla en gedigen utbildning inom elbilsladdning och lite därtill, för att sedan hjälpa bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag med att etablera laddplatser uppkopplade mot vår molntjänst.

Vi tror att du som kommer axla rollen som kundansvarig i Göteborg är en ambitiös person som älskar försäljning och affärsutveckling. Och som det startup-bolaget Opigo är kommer du vara behjälplig vid alla utmaningar som kan tänkas uppstå. Med engagemang, kreativitet och lagarbete kommer vi tillsammans kunna tackla framtidens utmaningar.
Så, sök tjänsten och var en bidragande faktor till vår fortsatta framgångsresa! 

Tjänsten:
Du kommer arbeta med kompetenta och innovativa kollegor, där ni alla har hög energi och är positivt inställda till såväl arbete som en grön framtid. Du kommer aktivt bearbeta våra kunder i regionen som främst är bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. Din tjänst kommer också att innebära:

 • Att hitta nya kunder som vill ha hjälp med elbilsladdning.
 • Ta fram och följa upp offerter och kundavtal.
 • Aktivt arbeta med marknadsföring, såsom att medverka på mässor och event.
 • Hålla presentationer för föreningar, företag och dylik om elbilsladdning och dess fördelar.
 • Samarbeta tätt med våra tekniska projektledare för att se över att projekten driftsätts och fungerar.
 • Bidra med innovation och kreativitet till Opigos fortsätta expansion i regionen och nationellt.

Vi söker dig som:

 • Har arbetat något eller några år inom försäljning, lämpligen mot fastighetsbranschen. Sen ser vi gärna att du innehar erfarenhet från ellära.
 • Älskar att etablera nya kontakter och nätverk.
 • Är social och har lätt för att knyta an med personer i din omgivning. Vi tror också att du är duktig på att lära ut och förklara komplexa lösningar.
 • I framtiden har ambitionen att få en ledande roll i organisationen.
 • Kan arbeta självständigt och en initiativtagare av rang.

Sen är det viktigaste att du vill vara med på en tillväxtresa inom elbilladdning och bidra till bolagets fortsatta framgång och ett grönare samhälle.

Du erhåller:

 • En flexibel tjänst i en startup där du ges möjlighet att påverka din tjänst och företagets fortsatta utveckling i en snabbt växande bransch.
 • En arbetsplats med stark laganda och innovativa arbetssätt. Där en rolig, personlig och god arbetskultur står i fokus.
 • En tjänst på Sveriges roligaste arbetsplats!

Vilka är Opigo?
Vi är en oberoende ladd-operatör inom elbilsladdning. Våra kunder är bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. Vår vision är att det varken ska vara krångligt, dyrt eller otillgängligt för personer med elbil att ladda sina bilar. Oavsett om det är er bostadsrättsförening, fastighet eller företag som vill ha laddstationer har vi en lösning som är smart, smidigt och anpassad efter er!

Vi hjälper våra kunder med hela processen, från projektering och behovsanalys till installation, debiteringslösning och övervakning. Våra kunder har alltid en nära personlig kontakt med oss genom hela projektets gång. Vi är verksamma i hela Sverige och vårt huvudkontor finner du i Norrköping. I Göteborg kommer du vara med och driva upp vårt kontor och kontorsplats kommer att tillhandahållas.

Denna rekrytering sker löpande och för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Albin på 010-58 59 081.
Låter tjänsten intressant utan funderingar? Skicka in din ansökan idag med CV och personligt brev till: albin@opigo.se

Förbered ert företag eller bostadsrättsförening inför framtidens bilar!

Vi på OPIGO installerar marknadens smartaste laddstationer, laddstolpar och laddboxar. Alltid anpassat till era önskemål och förutsättningar.

Läs mer

Dela inlägget

Investeringskalkylatorn

Räkna ut den månatliga kostnaden för användarna

Total investeringskostnad

kr
kr
kr
kr
kr

Månadskostnad per plats

kr
kr
kr
kr
kr
kr

Skicka en intresseanmälan

Kontakta oss idag så hjälper vi er med hela ert laddprojekt, från start till mål!