Defa

Se vårt utbud av laddstolpar från Defa

Defa utvecklar nytänkande och säkra laddboxar som passar för era behov. Defas laddboxar har en snygg design och är framtagna för att alltid ge säker och pålitlig elbilsladdning. Laddboxarna finns i flera olika varianter med både ett och två uttag och de kan monteras både på vägg och stolpe.

På Opigo väljer vi våra partners med största omsorg för att kunna erbjuda er en skräddarsydd laddlösning med laddboxar som gör skillnad.

Defa laddboxar

Defas laddboxar har hög driftsäkerhet och mängder av smarta funktioner baserad på modern teknik. RFID-läsare, MID-godkända energimätare och tydliga ljussignaler är bara några av de funktioner som laddboxarna kommer med. Laddboxarna är gjorda av tåliga material för att kunna klara av vårt nordiska klimat, även med regn och hårda vindar.

Designen på Defas laddboxar är stilren och enkel för att de ska passa in i olika miljöer. De går i neutrala färger och har en användarvänlig utformning för att laddning av elbil ska vara enkelt.

Defas laddboxar lastbalansering

Alla Defas laddboxar har stöd för dynamisk lastbalansering. Med Defas CLU-enhet som kopplas på systemet fördelas den tillgängliga effekten rättvist mellan de anslutna bilarna. Så länge det finns tillräckligt med ström så laddar bilarna med sin maximala kapacitet. Kommer det fler fordon som ansluts så omfördelas strömmen så att laddningen fortfarande ska vara rättvis. För Defas laddboxar fungerar lastbalanseringen även när anläggningen är offline och det finns ingen gräns för antalet laddstationer i enheten.

Defa laddboxar pris

Priset för Defas laddboxar beror bland annat på vilken typ av laddbox ni väljer. För att få en uppskattning om vad er totala investeringskostnad kommer bli och investeringskostnad per laddpunkt inklusive installation och driftsättning kan ni använda er av vår investeringskalkylator. Fyll i antal laddplatser, avskrivningstid och om ni kan använda er av Ladda bilden-bidraget som är ett avdrag på 50 procent av kostnaden, därefter får ni fram ett uppskattat pris. För ett mer exakt pris på Defas laddboxar är ni välkomna att kontakta oss på Opigo så tar vi fram en offert.

Marknadsledande laddsystem

Defa har en vision om att ta världen framåt genom att optimera användningen av energi. Därför tar de fram högkvalitativa produkter och arbetar ständigt för att förbättra. Innovation är ett av deras ledord och har varit det sen de grundades år 1946. Defa har marknadsledande laddsystem för elbilar och erbjuder laddboxar för alla typer av behov.

Flexibla laddlösningar med Opigo

För att ett laddsystem ska fungera normalt så behöver det skräddarsys efter era behov och förutsättningar. Här kan vi på Opigo hjälpa er. Vi kommer ut till er på ett kostnadsfritt platsbesök och går tillsammans med er igenom vilken lösning som passar er. Vi finns med er hela vägen från start till mål och tar hand om allt från planering till installation. När installationen är klar kan ni enkelt styra driften av laddsystemet via vår egenutvecklade programvara EVcore.

Kontakta oss på Opigo för mer information om Defa och deras laddboxar.

Produkter från Defa

Defa eRange® Duo

Dubbla uttag för laddning av 2 bilar

Defa eRange® Duo

Dubbla uttag för laddning av 2 bilar

Defa:s laddstation har ett kompakt yttre med ett imponerande inre. Den går att få med en rad olika konfigurationsalternativ såsom fast eller löstagbar kabel, med eller utan MID-godkänd energimätare och dynamisk lastbalansering. Bakom den låsbara frontpanelen av aluminium sitter jordfelsbrytaren, vilken kan användas för att slå av strömmen till laddboxen och sätta stopp för obehörig användning. Laddningseffekten kan justeras mellan de två uttagen.

Investeringskalkylatorn

Räkna ut den månatliga kostnaden för användarna

Total investeringskostnad

kr
kr
kr
kr
kr

Månadskostnad per plats

kr
kr
kr
kr
kr
kr

Skicka en intresseanmälan

Kontakta oss idag så hjälper vi er med hela ert laddprojekt, från start till mål!