CTEK

Se vårt utbud av laddstolpar från CTEK

CTEK har lösningar för såväl enkla fall där det endast behövs någon enstaka laddare till komplexa installationer på stora parkeringar med flertalet laddstationer. Deras produkter är snabba och tillförlitliga och har alla smarta funktioner såsom lastbalansering, RFID-tagg och MID-godkänd energimätare samt säkring och jordfelsbrytare.

På Opigo erbjuder vi laddboxar från CTEK och tar fram en helhetslösning åt er oavsett om ni är ett företag som vill erbjuda era kunder smart elbilsladdning eller om ni är en bostadsrättsförening eller fastighetsägare som vill erbjuda elbilsladdning vid hemmet.

CTEK laddbox

CTEK:s laddbox Chargestorm är en flexibel och pålitlig laddbox som finns både med enkelt uttag och dubbelt uttag. Laddboxen är dessutom förberedd för Nanogrid dynamisk lastbalansering mellan flera enheter så att ni enkelt kan få till en storskalig lösning. Laddboxarna uppfyller alla tekniska säkerhetsstandarder för att laddningen alltid ska vara säker.

CTEK laddbox har en stilren design och kan installeras både på vägg och på stolpe, vilket gör att de passar in i de flesta miljöer. De har en enkel men snygg formgivning och en användarvänlig utformning.

CTEK arbetar för hög kvalitet och innovation

CTEK startades för över 20 år sedan genom att skapa den allra första batteriladdaren som använde sig av elektronisk pulsteknik. Och detta blev startskottet på en resa mot att förändra världen inom batteriladdare. År 2108 köpte CTEK upp företaget Chargestorm och tog sig på så vis in i sektorn elbilsladdning.

Chargestorm var Skandinaviens största producent och utvecklare av elbilsladdare och detta innebär att CTEK numera fått stor expertis inom elbilsladdning med nytänkande produkter baserade på modern teknologi.

Opigos lösningar med CTEK elbilsladdare

Opigo är en helhetsleverantör av elbilsladdning för bostadsrättsföreningar, företag, fastighetsägare och samfälligheter. Vi samarbetar med leverantörer som utvecklar sina produkter med fokus på hållbarhet. CTEK elbilsladdare gör just detta och att installera en laddlösning med CTEK:s laddboxar är därmed en investering för både människa och samhälle. Opigo finns mer er hela vägen från start med planering och projektering till mål med installation av laddboxar och drift via EVcore.

Styr laddningen via EVcore

CTEK elbilsladdare är kompatibla med Opigos drift- och betaltjänst EVcore. Via appen kan ni smidigt ta hand om hela driften av laddstationerna. Ni får tillgång till statistik och kan sätta priser per kWh. Era användare kan starta laddningen direkt via appen och ser även sina betalningar där. Tack vare CTEK:s nytänkande teknik och Opgios oberoende operatörsplattform kan ni enkelt drifta er elbilsladdning.

CTEK laddbox pris

Priset för CTEK:s laddboxar varierar beroende på i vilken skala lösningen ska vara samt om ni kan få Ladda bilen-bidraget som ger er att skatteavdrag på 50 procent av kostnaden.

Kontakta oss på Opigo för att få en offert för just er laddlösning. Ni kan även använda er av vår investeringskalkyl för att få en indikation om total investeringskostnad och månadskostnad per plats.

Produkter från CTEK

Chargestorm connected 2 - dubbeluttag

Inbyggd säkring och jordfelsdetektering

Chargestorm connected 2 - dubbeluttag

Inbyggd säkring och jordfelsdetektering

Med dubbla uttag och intern lastbalansering är Chargestorm Connected 2 ett bra alternativ för dig som behöver ladda två bilar samtidigt. Laddboxen ansluts till internet via ethernet-kabel men kan även levereras med inbyggt 3g/4g-modem.

Investeringskalkylatorn

Räkna ut den månatliga kostnaden för användarna

Total investeringskostnad

kr
kr
kr
kr
kr

Månadskostnad per plats

kr
kr
kr
kr
kr
kr

Skicka en intresseanmälan

Kontakta oss idag så hjälper vi er med hela ert laddprojekt, från start till mål!