ChargeNode

Estetiskt, Intelligent och hållbart

Se vårt utbud av laddstolpar från ChargeNode

ChargeNode erbjuder laddplatser för ett samhälle i förändring. Med banbrytande laddteknik är nästa generations elbilsladdning här. Deras smarta laddsystem för elbilsladdning passar lika bra för en bostadsrättsförening som för företag som vill erbjuda sina anställda eller kunder laddmöjligheter.

På Opigo samarbetar vi med ChargeNode och deras patenterade teknik för elbilsladdning. All laddteknik är skyddad av den robusta laddcentralen som ger en livslängd på upp till 20 år. Laddtekniken erbjuder 16-63A avsäkring eller lastbalansering mot fastighet och kan generera upp till 22 kW per ladduttag.

ChargeNode – Laddplatser för storskalig laddning

ChargeNode har flera lösningar för storskalig elbilsladdning. Med en enda laddcentral kan ni ha upp till 54 ladduttag – ett för varje parkeringsplats. Efterhand kan ni enkelt addera flera laddcentraler och ladduttag och kan därmed möta framtidens behov av elbilsladdning. Tack vare ChargeNodes patentsökta laddteknik optimeras och fördelas den tillgängliga laddeffekten mellan antalet bilar som är inkopplade, bilarnas laddkapacitet och önskad laddning.

Klimatsmart design

Även om ChargeNode har storskaliga laddlösningar gör de inte avkall på estetik och design. Designen på ChargeNodes laddlösningar är avskalad och stilren. Balken är den snygga laddboxen med många möjligheter. Den kan installeras antingen stående eller liggande och gömmer alla kablar inuti. ChargeNodes Pollare är den rena och sofistikerade laddstolpen med belysning – perfekt för större parkeringsplatser. Belysningen lyser upp parkeringsplatsen i mörkret samtidigt som bilen kan laddas.

Styr laddning i app

Via appen EVcore kan alla enkelt styra sin egen parkering. Den som ska ladda bilen laddar helt enkelt ner appen, registrerar sig och kan därefter ha full koll på sin laddning. Starta laddningen direkt i appen, se förbrukning eller samla sina kvitton. För er som sköter anläggningen kan ni sätta priser, övervaka access, drift och fakturering. Appen är en oberoende tjänst som stödjer ChargeNodes produkter.

ChargeNode pris

För att få en uppskattning om den totala investeringskostnaden och den månatliga kostnaden för användarna kan du använda dig av vår investeringskalkylator. Fyll i antalet av ChargeNodes laddplatser, avskrivningstid och om ni vill använda Ladda bilen-bidraget som är ett bidrag på 50 procent av den totala investeringskostnaden. Därefter får ni en indikation på vad detta kan kosta.

Opigo skräddarsyr en laddlösning med ChargeNodes produkter

På Opigo tar vi fram en skräddarsydd laddlösning för elbil som passar er och era användares behov. Välja vilka av ChargeNodes produkter ni önskar så tar vi fram en plan för er installation av laddplatser. Vi kan hjälpa till med allt från markarbete till att ansöka om Ladda bilen-bidraget och är med er från start till mål.

Vi har lång erfarenhet av laddning för elbilar och erbjuder lösningar för bostadsrättsföreningar, företag, fastighetsägare och samfälligheter. Boka in ett kostnadsfritt platsbesök idag så tittar vi över era förutsättningar för elbilsladdning.

Kontakta oss för mer information om laddplatser från ChargeNode

Vill ni veta mer om produkterna från ChargeNode och pris är ni varmt välkomna att kontakta oss på Opigo. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan eller besök vår kontaktsida för mer information.

Produkter från ChargeNode

ChargeNode Balk

Klimatsmart aluminiumbalk anpassad för storskalig elbilsladdning

ChargeNode Balk

Klimatsmart aluminiumbalk anpassad för storskalig elbilsladdning

ChargeNodes smarta laddteknik gör att ni slipper synliga laddboxar. Balken har integrerade ladduttag och kan monteras på vägg eller som ett räcke. Kablage göms i balken vilket gör att ni slipper dyra markarbeten och underlättar framtida underhåll. 20 års uppskattad livslängd och smart effektoptimering ger en oslagbar totalkostnad över tid. Laddtekniken erbjuder 16-63A avsäkring eller lastbalansering mot fastighet och kan generera 22 kW per ladduttag.

ChargeNode Pollare

Allt i ett. Laddning, belysning och storskalighet.

ChargeNode Pollare

Allt i ett. Laddning, belysning och storskalighet.

ChargeNodes smarta laddteknik gör att ni slipper synliga laddboxar. Belysningspollaren kan ha upp till 4 st integrerade ladduttag, är en snygg och flexibel lösning för större parkeringar. 20 års uppskattad livslängd och smart effektoptimering ger en oslagbar totalkostnad över tid. Laddtekniken erbjuder 16-63A avsäkring eller lastbalansering mot fastighet och kan generera 22 kW per ladduttag.

Investeringskalkylatorn

Räkna ut den månatliga kostnaden för användarna

Total investeringskostnad

kr
kr
kr
kr
kr

Månadskostnad per plats

kr
kr
kr
kr
kr
kr

Skicka en intresseanmälan

Kontakta oss idag så hjälper vi er med hela ert laddprojekt, från start till mål!