Charge Amps

Estetiskt, Intelligent och hållbart

Se vårt utbud av laddstolpar från Charge Amps

Charge Amps är en ledande svensk tillverkare av innovativa och hållbara laddningslösningar för elbilar. De erbjuder användarvänliga produkter som är gjorda för att klara tuffa väderförhållanden, utan att tumma på den skandinaviska designen.

På Opigo samarbetar vi med Charge Amps och deras hållbara produkter. Tillsammans med er tar vi fram en skräddarsydd lösning med Charge Amps laddboxar som passar för bostadsrättsföreningar, företag, fastighetsägare och samfälligheter.

Charge Amps laddboxar

Charge Amps laddboxar håller hög kvalitet är är skapade utifrån de tre värdeorden intelligens, hållbarhet och estetik. Laddboxarna är därför en kombination av uppkopplad teknologi, återvunna material och skandinavisk design och finns i flera varianter. Charge Amps Aurora är den smarta laddboxen som laddar två elbilar samtidigt. Charge Amps Halo är den snygga laddboxen med flera smarta funktioner som gör elbilsladdning enkelt.

Intelligens

Charge Amps använder sig av intelligent och uppkopplad teknik som ger er full kontroll över laddningen. Tillsammans med Opigos egenutvecklade molntjänst EVcore kan ni enkelt styra Charge Amps laddboxar och sköta allt från prissättning till drift och fakturering. Oavsett om laddboxanra ska placeras i en stor skala i ett parkeringsgarage eller i en mindre skala i en bostadsrättsförening finns smarta funktioner så att allt ska fungera felfritt.

Hållbarhet

För Charge Amps är hållbarhet alltid en del av deras laddlösningar. De har ett fokus på hållbarhet genom hela produktionskedjan och alla laddboxar är framtagna till stor del av återvunnet material. Charge Amps laddboxar är en framtidssäker lösning eftersom de är gjorda för att hålla även i tuffa väderförhållanden.

Estetik

Även om funktionalitet är viktigt gäller det att inte glömma estetiken. Charge Amps laddboxar har en avskalad skandinavisk design där det fina ligger i det enkla. Laddboxarna passar in i de flesta miljöer och kan monteras såväl på vägg som på stolpe.

Charge Amps vill göra skillnad

Charge Amps startades 2012 med en vision om att bidra till att skapa en mer hållbar värld. Det hela började med en laddkabel och har nu utvecklats till flertalet produkter som bidrar till ett bättre samhälle för människor och natur. Med en vilja att eliminera fossila bränslen och göra det elektrifierade livet enklare än någonsin kommer de fortsätta att ta fram hållbara produkter för att främja laddning av elbilar. De vill göra skillnad i vår värld och koppla ihop bilar med byggnader och resten av samhället.

Flexibla laddlösningar med Opigo

Opigo är en av Sveriges ledande laddoperatörer och vi har en gedigen erfarenhet av att installera flexibla och framtidssäkra laddlösningar. Vi samarbetar med Charge Amps och använder oss av deras hållbara och miljövänliga produkter för att tillsammans göra en värdefull insats för klimatet. Vi tar fram en helhetslösning och finns med er hela vägen från start till mål för att ni ska kunna erbjuda hållbar laddning till era slutanvändare.

Kontakta oss på Opigo om ni vill veta mer om Charge Amps laddboxar och hur vi kan hjälpa er med elbilsladdning.

Produkter från Charge Amps

Charge Amps Halo

Extra schukouttag för t ex dammsugning

Charge Amps Halo

Extra schukouttag för t ex dammsugning

Denna elbilsladdare är inte bara en effektiv kompanjon i elbilsägandet, utan ser även väldigt bra ut. Den monteras enkelt på vägg eller stolpe. Chassiet tillverkas av återvunnen aluminium vilket är ett beständigt och klimatsmart materialval. Bredvid Typ 2 uttaget hittar du även ett extra schukouttag för t ex dammsugning. Halo ger effektiv laddning på upp till 11 kw/h.

Charge Amps Aura

Går att få med stöd för GSM/LTE

Charge Amps Aura

Går att få med stöd för GSM/LTE

Storebror till Halo, som låter dig ladda två bilar samtidigt är Charge Amps Aura. Den monteras enkelt på vägg eller stolpe. Chassiet tillverkas av återvunnen aluminium vilket både är ett beständigt och klimatsmart materialval. Här får du en rad smarta funktioner såsom lastbalansering mellan uttagen, upp till 22 kw/h laddning och styrning via OPIGOS egen smarta molntjänst EVcore.

Investeringskalkylatorn

Räkna ut den månatliga kostnaden för användarna

Total investeringskostnad

kr
kr
kr
kr
kr

Månadskostnad per plats

kr
kr
kr
kr
kr
kr

Skicka en intresseanmälan

Kontakta oss idag så hjälper vi er med hela ert laddprojekt, från start till mål!