Charge Amps

Estetiskt, Intelligent och hållbart

Se vårt utbud av laddstolpar från Charge Amps

Charge Amps är en ledande svensk tillverkare och leverantör av innovativa och hållbara laddningslösningar för elbilar. De utvecklar smarta och användarvänliga laddningsprodukter med fokus på design, som används av brf och företag samt på offentliga platser.

De grundades som en tidig start-up 2012 från önskan att skapa en bättre lösning än vad marknaden kunde erbjuda i form av hållbarhet, användarvänlighet och design. Deras laddningslösningar är utvecklade för att kunna användas i alla typer av klimat och väderförhållanden. Våra laddstationer är tillverkade av återvunnet aluminium.

Charge Amps tillhandahåller innovativ elfordonsladdning gjord för de tuffa nordiska förhållandena, med design och tillverkning i Sverige.

Produkter från Charge Amps

Charge Amps Halo

Extra schukouttag för t ex dammsugning

Charge Amps Halo

Extra schukouttag för t ex dammsugning

Denna elbilsladdare är inte bara en effektiv kompanjon i elbilsägandet, utan ser även väldigt bra ut. Den monteras enkelt på vägg eller stolpe. Chassiet tillverkas av återvunnen aluminium vilket är ett beständigt och klimatsmart materialval. Bredvid Typ 2 uttaget hittar du även ett extra schukouttag för t ex dammsugning. Halo ger effektiv laddning på upp till 11 kw/h.

Charge Amps Aura

Går att få med stöd för GSM/LTE

Charge Amps Aura

Går att få med stöd för GSM/LTE

Storebror till Halo, som låter dig ladda två bilar samtidigt är Charge Amps Aura. Den monteras enkelt på vägg eller stolpe. Chassiet tillverkas av återvunnen aluminium vilket både är ett beständigt och klimatsmart materialval. Här får du en rad smarta funktioner såsom lastbalansering mellan uttagen, upp till 22 kw/h laddning och styrning via OPIGOS egen smarta molntjänst EVcore.

Investeringskalkylatorn

Räkna ut den månatliga kostnaden för användarna

Total investeringskostnad

kr
kr
kr
kr
kr

Månadskostnad per plats

kr
kr
kr
kr
kr
kr

Skicka en intresseanmälan

Kontakta oss idag så hjälper vi er med hela ert laddprojekt, från start till mål!