Öka värdet på er bostadsrättsförening i Malmö genom att installera laddboxar

I Malmö har mäklare bedömt en värdeökning upp mot 100 000 kr per lägenhet vid installation av laddstationer.

No results found.

bostadsrättsförening laddstolpe

Framtidssäkring

Tillgång till laddstation är förutsättningen för elbilsladdning i Malmö

Malmö ses ofta som en av Sveriges yngsta städer. Då syftar vi inte på själva staden i sig utan på

att nästan 50% av de boende i Malmö är under 35år. Kultur & Nöjeslivet i Malmö är oerhört rikt och när det kommer till matkultur har det vegetariska och veganska utbudet länge varit ett av Sveriges bästa. 

Kanske är det då inte ett sammanträffande att även intresset för en grönare framtid är så stort just här. Många av de leveranser som sker i centrala Malmö görs redan

nu med hjälp av elbilar och för dig som funderar på att skaffa elbil privat finns över 100 laddplatser i parkeringsanläggningar och sammanlagt ca 150 publika laddplatser runt om i Malmö.

Kort sagt, Malmö är redo. Är du?

Investeringsstöd

Vi hjälper dig i Malmö med laddstolpe

Att köra elbil är ett fantastiskt sätt att ta sig runt i Malmö på.  Här finns ett väl utbyggt nätverk av laddstationer och goda förutsättningar att ”tanka el” på, men för att kunna köra elbil gäller det att man har en laddstation för elbilsladdning, antingen på jobbet eller i anslutning till sin bostad för att få en god ekonomi i sitt elbilsägande. Vi hjälper er att skaffa bästa möjliga förutsättningar för elbilsägande.

Opigo som leverantör av laddboxar

När du väljer oss som leverantör av laddstolpe så får du en leverantör som tar hand om hela resan – ända från offert till drift. Förutom själva laddstolparna så har vi smarta system som hjälper er att sköta tekniska system som automatiskt sköter fakturering av era användare. Är du intresserad?

Kontakta oss så undersöker vi förutsättningarna för er organisation att skaffa laddstationer.

Bostadsrättsföreningen Kajmästaren valde Opigo

Brf Kajmästaren i Västra Hamnen valde Opigo som leverantör för installation av 15st parkeringsplatser med laddstation för att möta framtidens behov. En stor anledning till den stora satsningen var att de fick 50% av den totala investeringskostnaden i stöd via Ladda Bilen Bidraget som är en satsning via Naturvårdsverket som främjar utbyggnaden av laddstationer i landet.

Framtidssäkring

Helhetslösningar för laddstolpar till Brf:er i Malmö

Vi brinner för hållbarhet och ny teknik och tillsammans med våra kunder har vi tagit fram skräddarsydda lösningar över hela landet.

Opigo arbetar med helhetslösningar för dig som kund, vilket betyder att vi på Opigo tar hand om hela projektet från start till mål. Det i sin tur betyder, allt från platsbesök, orffertskrivning, installation, driftsättning och support. Det här gör vi för att underlätta och göra det så enkelt som möjligt för våra kunder att installera laddstationer. Oavsett om det är i bostadsrättsförening eller på företaget.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt platsbesök, där någon i vårt kunniga team kommer ut till er och tittar på just era förutsättning för laddstationer. Utifrån det hittar vi den optimala lösningen.

Hur går processen till?

Undersök intresset

Ta reda på hur intresset och behovet ser ut i er förening eller på ert företag. Hur många anställda eller boende är det som kör elektriskt idag? Hur många funderar på att skaffa elbil i framtiden?

Opigo besöker er

Kontakta oss på Opigo. Vi kommer ut på ett platsbesök – självklart kostnadsfritt

Totaloffert på önskad anläggning

När vi har gått igenom era förutsättningar för laddstationer får ni en totaloffert på önskad anläggning. Vi tittar bland annat på:

  • Elnätet, hur det är uppbyggt
  • Om montage av laddstationer ska ske på vägg eller på stolpe.

Opigo arbetar med de ledande leverantörerna för laddstationer (EU-godkända) och kan i och med detta leverera den bästa lösningen för just er.

Sök ladda bilen bidraget

Sedan är det dags att söka bidrag genom ladda bilen bidraget. Det ger er 50% av den totala investeringskostanden. Den här delen kan uppfattas lite komplicerad och vi hjälper er mer än gärna med detta.

Projektplanering och godkännande av offert

Vi skriver sedan avtal och gör en projektplanering tillsammans med er.

Installation och driftsättning av laddstolpar

Vi installerar, driftsätter och utbildar. Vi tar ett helhetsgrepp kring alla delar i projektet och erbjuder er en helentreprenad. Vi arbetar tillsammans med certifierade partnerinstallatörer runt om i landet, på så sätt får ni en säker och trygg installation.

Undvik extra administration med vår app EVcore

Vi på Opigo har tagit fram en app för att underlätta för alla våra kunder. Tjänsten heter EVcore och är till för bostadsrättsföreningar och företag. Genom denna tjänst/app kan ni erbjuda era medlemmar, anställda eller besökare att ladda sina elbilar. Elbilsägaren debiteras direkt via appen för sina laddade kilowattimmar (kWh), utan administration från er sida. Det kan inte bli lättare!

  1. Det är en debiteringstjänst
  2. Du kan använda dig av Tagg-identifiering (RFID)
  3. Den har öppen standard (OCPP)

Klart!

Dags att börja ladda era elbilar. Vi har support 24/7 om du skulle behöva det.

Framtidssäkring

I och med Opigos tjänst EVcore så säkerställer vi att ni har den senaste mjukvaran i era laddstationer, vilket garanterar en framtidsäker laddinfrastruktur.

Hur mycket kostar investeringen per plats och månad?

Investeringskalkylatorn

Räkna ut den månatliga kostnaden för användarna

Total investeringskostnad

kr
kr
kr
kr
kr

Månadskostnad per plats

kr
kr
kr
kr
kr
kr

Skicka en intresseanmälan

Kontakta oss idag så hjälper vi er med hela ert laddprojekt, från start till mål!