Laddstolpe i Malmö

Vi har installerat laddstolpar åt många nöjda kunder i Malmö. Kanske är du nästa?
Laddstolpar för Bostadsrättsförening

Just nu

Ladda elbilar i Malmö

Malmö ses ofta som en av Sveriges yngsta städer. Då syftar vi inte på själva staden i sig utan på att nästan 50% av de boende i Malmö är under 35år. Kultur & Nöjeslivet i Malmö är
oerhört rikt och när det kommer till matkultur har det vegetariska och veganska utbudet länge varit ett av Sveriges bästa. Kanske är det då inte ett sammanträffande att även intresset för en grönare framtid är så stort just här. Många av de leveranser som sker i centrala Malmö görs redan nu med hjälp av elbilar och för dig som funderar på att skaffa elbil privat finns över 100 laddplatser i parkeringsanläggningar och sammanlagt ca 150 publika laddplatser runt om i Malmö.

Kort sagt, Malmö är redo. Är du?

Kontakta oss för mer information så hjälper vi er att hitta en hållbar lösning.

Just nu

Ni får 50% av den totala investeringskostnaden i bidrag via Ladda Bilen Bidraget när ni skaffar laddstolpe i Malmö

För att vi tillsammans ska kunna nå målet om en fossiloberoende fordonsflotta år 2030 behöver bostadsrättsföreningar göra det möjligt för medlemmar att köra elbil. I dagens samhälle är det ofta en helt avgörande faktor när människor letar nytt boende. Kör du elbil kommer du med största sannolikhet att välja en bostadsrättsförening som kan erbjuda laddstolpar i eller i närheten av hemmet.

Vi hjälper dig i Malmö med laddstolpe

Att köra elbil är ett fantastiskt sätt att ta sig runt i Malmö på. Här finns ett väl utbyggt nätverk av laddstationer och goda förutsättningar att ”tanka el” på, men till syvende och sist krävs det bra möjligheter till att ladda hemma eller på jobbet för att få en god ekonomi i sitt elbilsägande. Vi hjälper er att skaffa bästa möjliga förutsättningar för elbilsägande.

Opigo som leverantör av laddstolpar i Malmö

När du väljer oss som leverantör av laddstolpe så får du en leverantör som tar hand om hela resan – ända från offert till drift. Förutom själva laddstolparna så har vi smarta system som hjälper er att sköta tekniska system som automatiskt sköter fakturering av era användare. Är du intresserad? Kontakta oss så undersöker vi förutsättningarna för er organisation att skaffa laddstationer.

Vad våra kunder säger

HSB utökar samarbetet med Opigo

Ett helhetskoncept som förvaltare av bostadsrättsföreningar kunde koppla upp sig mot var det som ledde bland annat HSB Stockholm, Östergötland och Mälardalarna till Opigo. Efter det samarbetet har ytterligare regionkontor valt att samarbeta med Opigo och fler ska det bli.

Bostadsrättsföreningen Kajmästaren

Brf Kajmästaren i Västra Hamnen valde Opigo som leverantör för installation av 15st parkeringsplatser med laddstation för att möta framtidens behov. En stor anledning till den stora satsningen var att de fick 50% av den totala investeringskostnaden i stöd via Ladda Bilen Bidraget som är en satsning via Naturvårdsverket som främjar utbyggnaden av laddstationer i landet.

Helhetslösningar för laddstolpar till bostadsrättsföreningar i Malmö

Med vårt brinnande engagemang för hållbarhet och ny teknik har vi tillsammans med våra kunder tagit fram skräddarsydda lösningar över hela landet och söker ständigt nya utmaningar. Vi på Opigo jobbar med helhetslösningar mot våra kunder. Det innebär att vi tar hand om hela ert ladd-projekt från start till mål. Allt för att det ska vara så enkelt som möjligt för er att installera laddstolpar i er bostadsrättsförening.

Låt oss börja med ett kostnadsfritt platsbesök tillsammans med någon i vårt kunniga team. Vid besöket tittar vi på era förutsättningar och kommer fram till en lösning som passar just er!

Hur mycket kostar investeringen per plats och månad?

Investeringskalkylatorn

Räkna ut den månatliga kostnaden för användarna

Total investeringskostnad

kr
kr
kr
kr
kr

Månadskostnad per plats

kr
kr
kr
kr
kr
kr

Skicka en intresseanmälan

Kontakta oss idag så hjälper vi er med hela ert laddprojekt, från start till mål!

Framtidssäkra din bostadsrättsföring

Tre fördelar med att installera laddstationer i bostadsrättsförening

Antal elbilar i Sverige

Hur ni kommer igång

nYHET

Enkel användning & betalning i appen!

Med vår tjänst EVcore för bostadsrättsförening och företag kan ni enkelt erbjuda era medlemmar, anställda och besökare laddmöjlighet. Varje elbilsägare debiteras direkt för sina laddade kilowattimmar (kWh), helt utan administration.

Vår kompletta helhetslösning för dig i Malmö

Smarta laddstationer

Vi samarbetar med de ledande leverantörerna av EU-godkända laddstationer och kan därmed leverera smarta laddstationer som matchar era specifika funktionskrav.

Smarta tekniska system

Smarta tekniska system

Med Opigos lastbalanseringssystem utnyttjar ni all tillgänglig effekt i fastigheten på ett effektivt sätt. Detta innebär att flera elbilar kan laddas samtidigt gentemot traditionell elbilsladdning. Tagg-system (RFID) för aktivering av laddning kan implementeras för att undvika obehöriga från användning.

Installation och driftsättning

Installation och driftsättning

Vi på Opigo samarbetar med certifierade partnerinstallatörer över hela landet vilket garanterar er en trygg och säker installation. Fråga oss gärna vilka vi samarbetar med i just Er stad!

EVcore-appen

Med EVcore får ni alltid en rättvis debitering av den förbrukade elen. Föreningen har inga dolda eller löpande avgifter och tjänsten är dessutom helt administrationsfri.

Utbildning och service

Utbildning och service
I samband med driftsättningen av era laddstationer håller vi alltid en enklare utbildning och genomgång av systemet. Avtal om löpande övervakning, teknisk support och service kan tecknas vid färdigställt projekt.

Ladda Bilen Bidraget

Ladda Bilen Bidraget är ett investeringsstöd från Naturvårdsverket där ni som bostadsrättsförening får 50% av den totala investeringskostnaden i bidrag. Ansökan om bidraget kan skickas in före alternativt efter färdigställt projekt och vi på Opigo hjälper er självklart kostnadsfritt med ansökan. Passa på medans bidraget finns kvar!

Investeringskalkylatorn

Räkna ut den månatliga kostnaden för användarna

Total investeringskostnad

kr
kr
kr
kr
kr

Månadskostnad per plats

kr
kr
kr
kr
kr
kr

Skicka en intresseanmälan

Kontakta oss idag så hjälper vi er med hela ert laddprojekt, från start till mål!