Installation av laddboxar i Linköping

Vi har installerat laddstolpar åt många nöjda kunder i Linköping. Kanske är du nästa?

No results found.

Laddstolpar för Bostadsrättsförening

Tillgång till laddstation är grundförutsättningen för elbilsladdning i Linköping

Linköping var år 2018 Sveriges fjärde mest elbilstäta stad och antalet elbilar beräknas öka med mer än 100% per år under de kommande åren. De mest populära bilarna är Renault Zoe följt av Nissan Leaf och Tesla Model 3. Under de senaste åren har Linköpings kommun i samband med de kommunala fastighetsbolagen kraftigt byggt ut antalet laddstationer i staden. Detta möjliggör elbilsladdning bland annat i parkeringshus i city samt vid Tornby Köpcentrum och IKEA Linköping.

Utbyggnaden av laddstationer har även påbörjats hos bostadsrättsföreningar och privata fastighetsbolag i staden, men utbyggnaden behöver gå snabbare för att boende i föreningar och hyresfastigheter på ett enkelt och smart sätt ska kunna ladda sin elbil.

Just nu

Ni får 50% av den totala investeringskostnaden i bidrag via Ladda Bilen Bidraget när ni skaffar laddstolpe i Linköping

För att vi tillsammans ska kunna nå målet om en fossiloberoende fordonsflotta år 2030 behöver bostadsrättsföreningar möjliggöra elbilsladdning för sina medlemmar. I dagens samhälle är det ofta en helt avgörande faktor när människor letar nytt boende. Kör du elbil kommer du med största sannolikhet att välja en bostadsrättsförening som kan erbjuda laddstolpar i eller i närheten av hemmet.

Vad våra kunder säger

HSB utökar samarbetet med Opigo

Ett helhetskoncept som förvaltare av bostadsrättsföreningar kunde koppla upp sig mot var det som ledde bland annat HSB Stockholm, Östergötland och Mälardalarna till Opigo. Efter det samarbetet har ytterligare regionkontor valt att samarbeta med Opigo och fler ska det bli.

Bostadsrättsföreningen Södra Ekhaga

Vi på Opigo fick Brf Södra Ekhagas förtroende att installera 8st laddplatser på deras parkering. Laddstationerna kopplades upp mot debiteringssystemet OpigoCLOUD för en rättvis fördelning av kostnaderna mot medlemmarna som nyttjar laddstationerna. ”Låt inte tanken om att det skulle vara krångligt skrämma er, med Opigos lösning är allt supersmidigt! De erbjuder installation, support och betallösning. Vi kan varmt rekommendera Opigo!” – Cecilia Gladh, ordförande

Bostadsrättsföreningen Linköpingshus 17

Brf Linköpingshus 17 i Gottfridsberg valde Opigo som helhetpartner för installation av 4st laddplatser på deras parkering. Laddstolparna kopplades upp mot debiteringssystemet Opigo CLOUD för att få en rättvis fördelning av kostnaderna mot de som nyttjar laddarna. En smart, administrationsfri och framtidssäkrad installation!

Helhetslösningar för laddstolpar till bostadsrättsföreningar i Linköping

Med vårt brinnande engagemang för hållbarhet och ny teknik har vi tillsammans med våra kunder tagit fram skräddarsydda lösningar över hela landet och söker ständigt nya utmaningar. Vi på Opigo jobbar med helhetslösningar mot våra kunder. Det innebär att vi tar hand om hela ert ladd-projekt från start till mål. Allt för att det ska vara så enkelt som möjligt för er att installera laddstolpar i er bostadsrättsförening.

Låt oss börja med ett kostnadsfritt platsbesök tillsammans med någon i vårt kunniga team. Vid besöket tittar vi på era förutsättningar och kommer fram till en lösning som passar just er!

Framtidssäkra din bostadsrättsföring

Tre fördelar med att installera laddstationer i bostadsrättsförening

Antal elbilar i Sverige

Hur ni kommer igång

nYHET

Enkel användning & betalning i appen!

Med vår tjänst EVcore för bostadsrättsförening och företag kan ni enkelt erbjuda era medlemmar, anställda och besökare laddmöjlighet. Varje elbilsägare debiteras direkt för sina laddade kilowattimmar (kWh), helt utan administration.

Vår kompletta helhetslösning för dig i Linköping

Smarta laddstationer

Vi samarbetar med de ledande leverantörerna av EU-godkända laddstationer och kan därmed leverera smarta laddstationer som matchar era specifika funktionskrav.

Smarta tekniska system

Smarta tekniska system

Med Opigos lastbalanseringssystem utnyttjar ni all tillgänglig effekt i fastigheten på ett effektivt sätt. Detta innebär att flera elbilar kan laddas samtidigt gentemot traditionell elbilsladdning. Tagg-system (RFID) för aktivering av laddning kan implementeras för att undvika obehöriga från användning.

Installation och driftsättning

Installation och driftsättning

Vi på Opigo samarbetar med certifierade partnerinstallatörer över hela landet vilket garanterar er en trygg och säker installation. Fråga oss gärna vilka vi samarbetar med i just Er stad!

EVcore-appen

Med EVcore får ni alltid en rättvis debitering av den förbrukade elen. Föreningen har inga dolda eller löpande avgifter och tjänsten är dessutom helt administrationsfri.

Utbildning och service

Utbildning och service
I samband med driftsättningen av era laddstationer håller vi alltid en enklare utbildning och genomgång av systemet. Avtal om löpande övervakning, teknisk support och service kan tecknas vid färdigställt projekt.

Ladda Bilen Bidraget

Ladda Bilen Bidraget är ett investeringsstöd från Naturvårdsverket där ni som bostadsrättsförening får 50% av den totala investeringskostnaden i bidrag. Ansökan om bidraget kan skickas in före alternativt efter färdigställt projekt och vi på Opigo hjälper er självklart kostnadsfritt med ansökan. Passa på medans bidraget finns kvar!

Investeringskalkylatorn

Räkna ut den månatliga kostnaden för användarna

Total investeringskostnad

kr
kr
kr
kr
kr

Månadskostnad per plats

kr
kr
kr
kr
kr
kr

Skicka en intresseanmälan

Kontakta oss idag så hjälper vi er med hela ert laddprojekt, från start till mål!