Installation av laddboxar i Göteborg

Vi har installerat laddstolpar åt många nöjda kunder i Göteborg. Kanske är du nästa?
Laddstolpar för Bostadsrättsförening

Tillgång till laddstation är grundförutsättningen för elbilsladdning i Göteborg

I Göteborg Stad finns idag mer än 1000 publika laddstationer vilket gör staden till en av Sveriges bästa städer för att köra elbil i. Många bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsbolag har även påbörjat utbyggnaden av icke publika laddstolpar för sina medlemmar, anställda och kunder. Många företag som till exempel IKEA och Lidl erbjuder gratis laddning av elbil när man besöker deras butiker i Göteborg.

Antalet elbilar ökar också lavinartat, idag finns mer än 13 000 laddbara bilar i Västra Götaland och medparten av elbilarna hittar vi i Göteborg Kommun.

Just nu

Ni får 50% av den totala investeringskostnaden i bidrag via Ladda Bilen Bidraget när ni skaffar laddstolpe i Göteborg

För att vi tillsammans ska kunna nå målet om en fossiloberoende fordonsflotta år 2030 behöver bostadsrättsföreningar möjliggöra elbilsladdning för sina medlemmar. I dagens samhälle är det ofta en helt avgörande faktor när människor letar nytt boende. Kör du elbil kommer du med största sannolikhet att välja en bostadsrättsförening som kan erbjuda laddstolpar i eller i närheten av hemmet.

Vad våra kunder säger

HSB utökar samarbetet med Opigo

Ett helhetskoncept som förvaltare av bostadsrättsföreningar kunde koppla upp sig mot var det som ledde bland annat HSB Stockholm, Östergötland och Mälardalarna till Opigo. Efter det samarbetet har ytterligare regionkontor valt att samarbeta med Opigo och fler ska det bli.

Amlövs Fastigheter AB

Amlövs Fastigheter har valt Opigo som helhetspartner för installation av laddstationer vid ett flertal fastigheter runt om i Göteborg. Samarbetet innefattar allt från laddstationer och installation till debiteringssystem och support.

Bostadsrättsförening Serenaden

Brf Serenaden i Västra Eriksberg valde att installera 14st laddplatser i deras parkeringsgarage. En rättvis fördelning av kostnader för laddad el sköts automatiskt via debiteringssystemet EVcore där även lastbalansering och support ingår.

Helhetslösningar för laddstolpar till bostadsrättsföreningar i Göteborg

Med vårt brinnande engagemang för hållbarhet och ny teknik har vi tillsammans med våra kunder tagit fram skräddarsydda lösningar över hela landet och söker ständigt nya utmaningar. Vi på Opigo jobbar med helhetslösningar mot våra kunder. Det innebär att vi tar hand om hela ert ladd-projekt från start till mål. Allt för att det ska vara så enkelt som möjligt för er att installera laddstolpar i er bostadsrättsförening.

Låt oss börja med ett kostnadsfritt platsbesök tillsammans med någon i vårt kunniga team. Vid besöket tittar vi på era förutsättningar och kommer fram till en lösning som passar just er!

Framtidssäkra din bostadsrättsföring

Tre fördelar med att installera laddstationer i bostadsrättsförening

Antal elbilar i Sverige

Hur ni kommer igång

nYHET

Enkel användning & betalning i appen!

Med vår tjänst EVcore för bostadsrättsförening och företag kan ni enkelt erbjuda era medlemmar, anställda och besökare laddmöjlighet. Varje elbilsägare debiteras direkt för sina laddade kilowattimmar (kWh), helt utan administration.

Vår kompletta helhetslösning för dig i Göteborg

Smarta laddstationer

Vi samarbetar med de ledande leverantörerna av EU-godkända laddstationer och kan därmed leverera smarta laddstationer som matchar era specifika funktionskrav.

Smarta tekniska system

Smarta tekniska system

Med Opigos lastbalanseringssystem utnyttjar ni all tillgänglig effekt i fastigheten på ett effektivt sätt. Detta innebär att flera elbilar kan laddas samtidigt gentemot traditionell elbilsladdning. Tagg-system (RFID) för aktivering av laddning kan implementeras för att undvika obehöriga från användning.

Installation och driftsättning

Installation och driftsättning

Vi på Opigo samarbetar med certifierade partnerinstallatörer över hela landet vilket garanterar er en trygg och säker installation. Fråga oss gärna vilka vi samarbetar med i just Er stad!

EVcore-appen

Med EVcore får ni alltid en rättvis debitering av den förbrukade elen. Föreningen har inga dolda eller löpande avgifter och tjänsten är dessutom helt administrationsfri.

Utbildning och service

Utbildning och service
I samband med driftsättningen av era laddstationer håller vi alltid en enklare utbildning och genomgång av systemet. Avtal om löpande övervakning, teknisk support och service kan tecknas vid färdigställt projekt.

Ladda Bilen Bidraget

Ladda Bilen Bidraget är ett investeringsstöd från Naturvårdsverket där ni som bostadsrättsförening får 50% av den totala investeringskostnaden i bidrag. Ansökan om bidraget kan skickas in före alternativt efter färdigställt projekt och vi på Opigo hjälper er självklart kostnadsfritt med ansökan. Passa på medans bidraget finns kvar!

Investeringskalkylatorn

Räkna ut den månatliga kostnaden för användarna

Total investeringskostnad

kr
kr
kr
kr
kr

Månadskostnad per plats

kr
kr
kr
kr
kr
kr

Skicka en intresseanmälan

Kontakta oss idag så hjälper vi er med hela ert laddprojekt, från start till mål!