Smarta tekniska system

utnyttja befintlig kapacitet

Lastbalanseringssystem

Genom att implementera ett lastbalanseringssystem i Er anläggning ser vi till att fastighetens elnät aldrig överbelastas och att tillgänglig effekt nyttjas optimalt. På så sätt får ni en mer kostnadseffektiv energianvändning i er fastighet samtidigt som ni slipper dyra uppsäkringar av el-abonnemang.

Med ett smart lastbalanseringssystem från oss på Opigo kan ni erbjuda fler laddplatser med er befintliga el-kapacitet gentemot traditionell elbilsladdning. Detta är möjligt genom att laddstationerna kontinuerligt kommunicerar med varandra. Skulle efterfrågan på effekt bli större än vad som finns tillgängligt i fastigheten ställer laddstationerna automatiskt ned sin effekt till en säker nivå.

Vill ert företag erbjuda laddstationer för elbilsladdning?

Med mångårig erfarenhet i branschen tar vi gärna hand om hela projektet åt er för att ni ska kunna fokusera på det ni är bäst på. När ni lämnar över ansvaret till oss på Opigo garanterar vi er en nära och personlig kontakt för att ni ska känna er trygga i ert val av leverantör.

Låt oss börja med ett kostnadsfritt platsbesök tillsammans med någon i vårt kunniga team. Vid besöket tittar vi på era förutsättningar och kommer fram till en lösning som passar just er.

Letar du efter ett grönt alternativ?

Kontakta oss idag så hjälper vi er med hela ert laddprojekt, från start till mål!